RadioGroove City

Decemberben még több Groove

A december is extra zenei válogatásokat, Top 100-as listákat, és egy új Groove rádiót is hoz. Kezdjük is a legfontosabbakkal.

Elindult új rádiónk, a Groove Karácsony, ahol egész nap, és egész éjjel, csak karácsonyi kedvencek szólnak. Ajánljuk ünnepi készülődéshez, üzletek, éttermek, kávézók, adventi vásárok számára. A kínálatban jól ismert karácsonyi dalok szerepelnek, melyet az ünnep közeledtével minden nap frissítünk, hogy a napi lista garantáltan változatos legyen!

December 1-től, Kis Kata, naponta többször jelentkezik az Adventi Kalendáriummal. mesél majd a hagyományokról, népszokásokról hiedelmekről. A napi történetekkel megismerhetitek, hogyan is készültek régen a boldog ünnepre.

A Groove hallgatók döntöttek! Idén az advenit időszakban a Rádió Groove-on, maximum, óránként karácsonyi zene szól majd. December 20-tól és 26 között azért ez kicsit több lesz.

Karácsonykor karácsonyi zene sőt, TOP 100 karácsonyi különkiadás a Groove-on! Egyedülálló listánkkal kelemesebben telik majd az ünnepi időszak. Adások: December 24-én 14 órától, és december 25-én reggel nyolctól.

Két hétvégére is speciális zenei válogatással készülünk. December 9, és 10-én a '90-es évek, december 16, és 17-én a '80-as évek kedvencei szólnak majd a Groove-on!

December 27, és 30. között, minden nap más slágerlistát hallhatok. Kezdés, mindig 10-kor!

27-én: '90-es évek

28-án: Nyári zenék

29-én: '80-as évek

30-án: Groove kedvencek (A szülinapi lista 2023)

Szilveszterkor és az új év első napján is extra listák jönnek majd.

Groove a telefonodon is

Get it on Google Play

MOST A GROOVE-ON

TOP 100

LEGENDÁK

1.

MICHAEL JACKSON

Billie Jean

2.

WHITNEY HOUSTON

I Wanna Dance With Somebody

3.

GEORGE MICHAEL

Careless Whisper

4.

PRINCE

Purple Rain

5.

QUEEN

Bohemian Rhapsody

TELJES LISTA
IDŐJÁRÁS
PARTNEREINK
Szent Márton Ház
Esthers
FXSmart
WebMark Europe Kft.
A mi éttermünk