Rádió Groove
Best of Love

Korábban voltak lassú, szerelmes dalok. Ezek közül sok, életünk kedvence lett. Valentin nap alkalmából mutatunk néhányat. Íme az első. Lionel Richie Diana Ross-szal énekelte a dalt jó pár évvel korábban, ám 1994-ben ismét siker lett, köszönhető Mariah Carey-nek és Luther Vandross-nak.

A szerelmes dalok olyannyira fontosak voltak, hogy minden előadó albumán, és most a pop előadókról beszélünk, biztosan akadt legalább egy ilyen dal. A mostani összeállításból nem hiányozhat George Michael.

Alap szerelmes film a Ghost, és belőle ez a dal. Amikor még mindenki kazettán gyűjtötte a kedvenc zenéit, csináltunk különböző válogatásokat, többek között szerelmes dalokkal. Ezeket szerették a lányok. Mi is sokat másoltunk belőlük. Ez dal sok válogatás kazin szerepelt.

A lassú, vagy szerelmes dalok közül rengeteg filmzene volt. A Titanic, a Micsoda nő, vagy például az Armageddon, mind olyan film volt, melynek dalai a slágerlistákon is szépen szerepeltek.

 

 

A '90-es évek első felében még léteztek klasszikusan lassú dalok. És ekkor még a diszkókban volt lassú blokk. Ilyenkor a dj pihent, pisilt, vagy csajozott. Az ismerkedésben is segített, és egy-egy lassúzáskor születtek az első csókok is.

Valentin nap alkalmából, ezúttal néhány szerelmes dalt vettünk elő. Ed Sheeran épp mostanság ezzel a zenéjével is szerepel a slágerlistákon, és egyre több ifjú házas választja ezt a dalt első közös táncukhoz. Ez persze most itt nem rangsor és ennél jóval több dalt tudnánk nektek mutatni, de talán már ennyi elég is.

 

Groove a telefonodon is

Get it on Google Play

MOST A GROOVE-ON

TOP 100

szülinapi lista 2022

1.

MICHAEL JACKSON

Thriller

2.

EARTH WIND AND FIRE

Let's Groove

3.

GEORGE MICHAEL

Faith

4.

BEE GEES

Stayin' Alive

5.

WHITNEY HOUSTON

I Wanna Dance With Somebody

TELJES LISTA
IDŐJÁRÁS
PARTNEREINK
A mi éttermünk
Szent Márton Ház
Esthers
FXSmart
WebMark Europe Kft.