Rádió Groove
Boldog Valentin napot!
Február 14-én kicsit szerlemesebbek vagyunk, mint egy átlag napon! A Valentin nap valakiből romantikát, másból őrült romatikát vált ki. Akinek pedig épp nincs párja, annak egy jó kis antiValentin napot javasolunk! De erről majd később!
 
Ajándékozás terén nem kell nagy dolgokat tenni, de érdemes kicsit kedveskedni a párunknak. A legegyszerűbb a virág! Vagy még sem? Most már nemcsak csokrokat vehetünk, hanem dobozokat, bőröndöket (utóbbi bizarr), amiben a virágokon túl van csoki, plüss állatka, Audi sluszkulcs, vagy lakáskulcs, szerencsésebbek esetén gyémántgyűrű, vagy bankkártya. Nah , de félre a viccet. Ha van rá keret, akkor ezek a kis dobozos költemények tényleg leveszik a lábukról a csajokat, és már 12-14 ezerért szépeket kapni. Sőt, akad 30-40 ezres kis dobozka. Persze a szerelmet nem lehet pénzben mérni, de egy jól megtervezett este alsó hangon is belekerülhet ennyibe.
Szerintünk az egyszerűség a fontos. Egy száll virág, egy saját készítésű vacsi, pici plusz kedvesség is jól fog esni a választottunknak.
Egyre nagyobb divat, hogy a nők szexi fehérneműt vesznek, főként, hogy a pasik kedvében járjanak. Lehet ötletes is az ajándék. Mondjuk vegyél 10 borítékot, írj mindegyikbe egy randit, vagy olyan kényeztetést, aminek a pasid örülhet.
Csináltass bögréket a nevetekkel, vagy csináltass olyan kulcstartót, amibe belerakod a fotódat, vagy fotótokat.
A lakást is érdemes kicsit felturbózni, ha van rá pár percetek. Néhány gyertya elég is hozzá. Ha a vacsit akarod meghittebbé tenni, akkor keress kellemes halk zenét. A fények és a hangok segítenek majd ráhangolódni az estére.
 
Szingli vagy, esetleg nemrég szakítottatok? Akkor is Valentin napozz, csak kicsit máshogy. Törődj magaddal. Menj el egy jó masszázsra, találkozz a barátokkal és vacsorázzatok együtt, vagy menjetek bulizni!
 
Boldog Valentin napot kívánunk!

RETRO TOP 20

1985. október

1.

UB40 & Chrissie Hynde

I Got You Babe

2.

DAVID BOWIE & MICK JAGGER

Dancing In The Street

3.

MADONNA

Into The Groove

4.

KOOL AND THE GANG

Cherish

5.

KATE BUSH

Running Up That Hill

TELJES LISTA
IDŐJÁRÁS
PARTNEREINK
Online Stream
Mealbox
Promo magazin
WebMark Europe Kft.
Radioservice